Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Erwiphage tűzelhalás ellenes fág alapú készítmény

Jelenleg az Erwiphage az egyetlen hatásos
tűzelhalás-ellenes szer

 

Az ERWIPHAGE készítmény alkalmas az almafélék, körte, birs tűzelhalásos megbetegedésének megelőzésére továbbá hatékonynak bizonyult a tűzelhalás terjedésének megállításában még erősen fertőzött területen is.

Az Erwiphage egy fágokat tartalmazó növényvédőszer, amely a tűzelhalást okozó Erwinia amylovora baktériumok lízisét okozza. Készítményünk kizárólag az Erwinia amylovora baktériumot pusztítja el, egyéb élő szervezetekre nincs hatással, így alkalmazása során minimális a környezetünkbe való beavatkozás. Az elvégzett eredmények alapján a tűzelhalás ellenes készítmény sikeres a tűzelhalás megelőzésében és a tűzelhalás terjedésének csökkentésében.

Jelenleg az Erwiphage az egyetlen hatásos tűzelhalás-ellenes szer.

 

Erwiphage megrendelhető

 

Az Erwiphage tűzelhalás-ellenes növényvédőszer forgalmazását 2013. március 15-án megkezdte az ENVIROINVEST Zrt. a szerződött forgalmazóin keresztül.

A tűzelhalás-ellenes termék korábbi engedélye és biztonsági adatlapja elolvasható a linkekre kattintva.

 

További információk a www.tuzelhalas.hu és a www.erwiphage.hu oldalakon található.

 

Erwiphage bemutatása

 

Hatásmechanizmus: Az ERWIPHAGE bakteriofágokat tartalmazó növényvédőszer. Az ERWIPHAGE-ban található két fágtörzs kizárólag az Erwinia amylovora-t (az almatermésűek tűzelhalásos betegségének kórokozója) pusztítja el, más élőlényre, szervezetre nem hat. Az ERWIPHAGE két komponensből áll: az
"A" komponens tartalmazza a bakteriofágokat, míg a "B" komponens UV-védő adalékanyagot és a fágok kitapadását segítő vegyületet tartalmaz.


Alkalmazás: Az ERWIPHAGE hatásos dózisa 0,1 l/ha "A" komponens, illetve 1 l/ha "B" komponens 1000 l vízben oldva. A növényvédőszert a virágzás periódusában 3 alkalommal javasolt permetezni. A permetezést napnyugta után kell végezni, mivel az UV sugárzás jelentősen csökkenti a növényvédőszer
hatását azáltal, hogy inaktiválja a hatóanyagot (bakteriofágokat). Az alkalmazás során kerülni kell a bakteriofágok rézzel vagy réztartalmú növényvédőszerekkel történő érintkezését, mivel a réz szintén a bakteriofágok inaktiválásához vezet.


Tárolás: Az ERWIPHAGE "A" komponensét +4 ºC-on sötétben (hűtőszekrényben) kell tárolni. Kerülni kell a készítmény megfagyását! A "B" komponenst száraz, hűvös, fényvédett helyen kell tárolni.

 

További kérdés esetén keresse kollegáinkataz alábbi elérhetőségek egyikén:

Az ERWIPHAGE hatásával, alkalmazásával kapcsolatban:

Dr. Kovács Tamás, vezérigazgató-helyettes: 30/ 870 4527 (non-stop hívható);

Kovács Árpád László, vezérigazgató: 30/ 9485-029 (non-stop hívható);

Kőrösiné Dr. Papp Szilvia: 30/ 347-7586.

 

További információkat kaphat a tűzelhalásról és a tűzelhalás-ellenes szerről a linkre kattintva.